Skiss och Prinsessa

10 05 2006


Här är en skiss jag gjorde till en tjej på scrappiz som ville ha utmaningar. Sen bestämde jag mig för att scrappa skissen själv också och här är resultatet. Jag är jättenöjd, även om bilden i sig inte visar hur det blev. P:et i prinsessa är nämligen jätteglittrigt och kronan är i pärlemorpapper med guldglitter ditmålat och smyckestenar som glittrar högst upp.
Doodlat har jag gjort såklart och använt min nya fina medium retro punch som inte finns att köpa i Sverige än, utan som jag skickat efter från Australien minsann!

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

12 05 2006
Maria

Åh vad jag tycker mycket om din prinsess-LO – fast jag undrar var ”Bla bla bla tjohej” tog väg? *fniss* Den var i alla fall väldigt härlig både i färger och form. Den skissen måste jag försöka ta mig an nångång!

Ser att du har kul med din mediumretro. Själv har jag bara provstansat en enda gång, men jag åker ju på träff till Umeå idag och antar att den kanske får jobba desto hårdare under helgen 😉

Ha det gott! Kram Maria

16 05 2006
Annika

Den här prinsess LO:n är så fin! Kommer helt klart att norpa ideén fort som… Mediumpunchen kan jag fortsätta att drömma om….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: