Litegrand från ovan

18 01 2008

Fotona från när dottern var liten är ju sunkiga i kvalitet. SUddiga och dåliga. Men då gör man såhär, så hamnar de inte i centrum men får vara med ändå. 😀
Den här blev jag väldigt nöjd med och jag tror det är den här som kanske kan förlösa min block så jag kan gå vidare. Jag hoppas det är så. Ooohh… tror jag ska scrappa lite till ikväll! 🙂

Och sen vill jag säga TACK till alla som delat ut den där you make my day-awarden till mig. Det gör mig jätteglad! Jag har massor av bloggar jag besöker.
Fiffi, Jenny, Carina, A-C, Helena, Fanny, Monnah, Annika 5064, Ellison, AnnaB, joggemia, Leamon, Hallonflicka, Karin… ja… många. Det finns så många inspirerande tjejer där ute.

Annonser

Åtgärder

Information

6 responses

18 01 2008
joggemia

Tack för tipset! Jag har också massa foton från när ungarna var små….”sunkiga i kvalitet”….och då kan man ju göra något liknande. Cool LO!

Kram!

18 01 2008
Jeanette

Ruskigt snyggt scrappat!! *yey*

19 01 2008
linaliten

Jättesnygg layout, satte fokus på bilderna på ett sätt som gör att det bara blev charmigt att de är av lite sämre kvalitet! 🙂

19 01 2008
erica

Jättefin LO! Hoppas att blocken släpper nu, inte roligt med scrap-block.

Du får den där awarden av mig oxå 😀

21 01 2008
monica

bilderna från när min dotter var liten är väl ungefär lika gamla som din dotters…hmm..inget ”scrap-tänk” bakom o lite si o så med kvaliteten ibland. Försöker oxå scrappa dem så tack för tipset!
Superläcker lo!
*kram*

23 01 2008
Marie

den layouten fick mig verkligen att le, så härlig! Måste också säga att jag blev jätteglad av att se att du nämde min blogg bland de som du besöker, tack, så go du är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: