IDAG är det halloween

31 10 2008

IDAG. Ingen annan dag. BARA den 31:A oktober. Varje år. Lär era barn detta. 😀
Jag är en sån där surkärring som inte gillar att ungarna springer här i två veckor och tigger godis. Ska man sno en tradition från ett annat land så ska man baske mig göra det rätt. Basta! 😀
Idag däremot så är de mer än välkomna. Jag har pumpor färdigskurna (som jag gjorde till dotterns klassdisco förra veckan redan) och godis är inhandlat (bara sånt med papper på…)
Dessutom har vi pysslat lite annat halloweengrejs. Dagens pyssel blir små papperspumpor. Jag är ju hemma med två sjuka barn och en sjuk mig själv, och då måste man aktiveras helt klart. Men det FINNS ju pysselattiraljer i huset så att säga.

Annonser

Åtgärder

Information

3 responses

31 10 2008
Marie

men åh så läcker pumpa den med spöket, vad du kan!

31 10 2008
JEN

Tänk att det är så svårt för ”folk” att fatta att Halloween är den 31a BARA och ALLTID? När jag försöker påtala det så tittar folk på mig och ser ut som om jag vore helt galen…. de säger ofta att jag har FEL *skratt* Jaja, jag är inte den som är den… eller jo det är jag, jag är petnoga 😉 Coola pumpor – alla sorter! Spränger du ur dem eller hur gör du? Fniss, jag brukar ge upp med karvandet… inser att jag inte har rätta amerikanska knycket 😉 Må så gott och SKOJ med uppdraget!!

2 11 2008
anna

wow vilka snygga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: